Harmonie Orkest

Harmonie Orkest2020-02-15T17:18:19+00:00

Harmonie Orkest Harpe Davids

Hét harmonie orkest van Zoetermeer!

Harmonie Orkest Zoetermeer heeft als doelstelling om met elkaar op een plezierige en gezellige manier muziek te maken. Zowel het harmonie orkest als het leerlingen orkest staan onder muzikale leiding van een professionele dirigent. We hebben altijd ruimte voor nieuwe leden! Jong en oud(er) is van harte welkom.

Het harmonie orkest heeft een uitgebreide bezetting waarin zowel houtblazers (klarinet, hobo, dwarsfuit, saxofoon, fagot, etc), koperblazers (trompet, trombone, hoorn, euphonium, bastuba, etc) als percussie (drums, percussie, pauken, mallets, etc.) spelen. Onze leden komen veelal uit Zoetermeer, maar zeker ook uit de regio.

Repetities

Het harmonie orkest repeteert elke dinsdagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur. De repetities worden gehouden in het verenigingsgebouw MusicDome. Het adres is v.d. Hagenstraat 22d, 2722 NT Zoetermeer, in het Van Tuyll-sportpark. De ingang is rechts naast het restaurant “Bijou”. Boven de deur hangt een bord “MusicDome”. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Concerten

Het orkest is nu hard aan het studeren voor diverse concerten. Diverse ensembles gaan de komende maanden optredens verzorgen in woonzorgcentra in Zoetermeer. Daarnaast wordt er samen met Anaviem gestudeerd voor het concert Met passie naar Pasen. In de zomerperiode zal het orkest weer een aantal zomeravondconcerten in en rondom Zoetermeer spelen. En in de tussentijd is de muziekcommissie al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het theaterconcert op zaterdagavond 7 november a.s.

Harmonie Orkest Nieuws