Nieuw Talent Orkest Zoetermeer

Een nieuw orkest in Zoetermeer!

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Harmonie Orkest Zoetermeer organiseert het Nieuw Talent Orkest, een bijzonder muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Je krijgt van ons een instrument en lessenaar te leen voor dit project.

De repetities zijn op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur. De muzikanten van het harmonieorkest ondersteunen je en spelen met je mee. We maken een hoop plezier en we sluiten de repetitieperiode af met een vrolijk concert.

Doe je mee?
Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de kennismakingsbijeenkomst een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap met bladmuziek en uitleg. Om thuis goed te kunnen oefenen sturen we je elke week een ‘huiswerk’ mail met daarin extra uitleg en linkjes naar video’s en geluidsopnamen. Zo ontdek je in 10 weken een geweldige nieuwe hobby!

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

In het Nieuw Talent Orkest Zoetermeer is plek voor nieuwe muzikanten op: 

  • klarinet
  • dwarsfuit
  • saxofoon
  • trompet
  • trombone
  • hoorn
  • euphonium (bariton)
  • bastuba

Repetities

Het Nieuw Talent Orkest Zoetermeer repeteert op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De repetities worden gehouden in het verenigingsgebouw MusicDome. Het adres is v.d. Hagenstraat 22d, 2722 NT Zoetermeer, in het Van Tuyll-sportpark. De ingang is rechts naast het restaurant “Bijou”. Boven de deur hangt een bord “MusicDome”. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Op dit moment zijn we druk aan het repeteren met de eerste lichting nieuwe muzikanten. Op 4 juli a.s. geven zij hun slotconcert. In het najaar van 2023 starten we weer een nieuwe cursus. Heb je interesse om mee te doen? Je kan je aanmelden via onderstaand formulier!

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze kennismakingscursus zijn € 61,50

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen:

Legendarische Play-in!

Zondagochtend 5 februari j.l. verzamelden een kleine 70 muzikanten zich in het Musicdome voor een dag vol muziek. De jaarlijkse play-in van Harmonie Orkest Zoetermeer

Lees verder »