Concert: Met passie naar Pasen 2022

Harmonieorkest Zoetermeer is een unieke samenwerking aangegaan met koor Anaviem en verhalenverteller Janneke Tanja. Gezamenlijk brengen wij u in 2022 het concert ‘met passie naar Pasen’. Tijdens dit bijzondere concert dat geïnspireerd is door de landelijke ‘Passion’ opvoeringen worden verhaal, koorzang en orkestmuziek samengebracht tot een gezamenlijke uitvoering.
Speciaal voor dit concert heeft Jurgen van Groningen Schinkel, dirigent van Harmonieorkest Zoetermeer, een negental bekende Nederlandstalige popnummers van onder meer Frank Boeijen en John Ewbank gearrangeerd voor het koor en orkest. Hiermee wordt een bijzondere Nederlandstalige ‘met passie naar Pasen’ uitgevoerd. Janneke Tanja neemt bij dit concert de rol van de verteller voor haar rekening. Zij rijgt met haar woorden de diverse muziekstukken aaneen, zodat ze samen één doorlopend passie-verhaal vormen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit bijzondere concert? Stuur dan een mail naar info@harmonieorkestzoetermeer.nl

Het concert “Met passie naar Pasen” is verplaatst naar 2022. Dit i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19/Corona virus. Alle bezoekers die een kaartje via de website hebben gereserveerd krijgen binnenkort persoonlijk bericht. Bezoekers die een kaart bij een van de koorzangers of orkestleden hebben, worden verzocht contact met die muzikant op te nemen.

Anaviem is het koor verbonden aan de Protestantse wijkgemeente de Regenboog in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer. Een 40-tal vaste koorzangers en diverse projectleden, studeren elke zondagavond onder leiding van Dorien Maalcke. Op dit moment staat alles in het teken de stemgroepen zo mooi mogelijk te krijgen voor de uitvoering van : Met passie naar Pasen.

Janneke Tanja (Behind the Story) is een professioneel verhalenverteller die al sinds haar 6e in Zoetermeer woont. Ze vertelt verhalen voor jong en oud op veel uiteenlopende plekken, en geeft trainingen in vertel- en presentatietechnieken.

Harmonieorkest Zoetermeer bestaan uit ruim 25 muzikanten met een gevarieerde bezetting van hout- en koperinstrumenten. Het orkest staat onder leiding van Jurgen van Groningen Schinkel. Elke dinsdagavond wordt gerepeteerd in de Music Dome te Zoetermeer, om de unieke muziekarrangementen zo mooi mogelijk te laten klinken.

Meer van Harmonie Orkest Zoetermeer

Speculaaspoppen actie 2020

Ook in 2020 kunt u weer speculaaspoppen bij ons orkest bestellen! Leuk om kado te doen (leg hem onder een schoentje of in een

Met passie naar Pasen verplaatst!

Het concert "met passie naar Pasen" is verplaatst naar 2022! Dit i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19/Corona virus. Bezoekers die een toegangskaart via een van