Concert: Met passie naar Pasen 2021

Harmonieorkest Zoetermeer is een unieke samenwerking aangegaan met koor Anaviem en verhalenverteller Janneke Tanja. Gezamenlijk brengen wij u het concert ‘met passie naar Pasen’ op zaterdagavond 27 maart 2021 om 19.30 in de Oosterkerk te Zoetermeer. Tijdens dit bijzondere concert dat geïnspireerd is door de landelijke ‘Passion’ opvoeringen worden verhaal, koorzang en orkestmuziek samengebracht tot een gezamenlijke uitvoering.
Speciaal voor dit concert heeft Jurgen van Groningen Schinkel, dirigent van Harmonieorkest Zoetermeer, een negental bekende Nederlandstalige popnummers van onder meer Frank Boeijen en John Ewbank gearrangeerd voor het koor en orkest. Hiermee wordt een bijzondere Nederlandstalige ‘met passie naar Pasen’ uitgevoerd. Janneke Tanja neemt bij dit concert de rol van de verteller voor haar rekening. Zij rijgt met haar woorden de diverse muziekstukken aaneen, zodat ze samen één doorlopend passie-verhaal vormen.

Met passie naar Pasen wordt op zaterdagavond 27 maart 2021 om 19.30 uur in de Oosterkerk uitgevoerd.
Het adres van de Oosterkerk is: Oosterheemplein 320 te Zoetermeer
Een toegangskaart kost € 10,- (inclusief 1 consumptiemunt).

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit bijzondere concert? Stuur dan een mail naar info@harmonieorkestzoetermeer.nl

Het concert “Met passie naar Pasen” is verplaatst naar zaterdag 27 maart 2021. Dit i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19/Corona virus. Alle bezoekers die een kaartje via de website hebben gereserveerd krijgen binnenkort persoonlijk bericht. Bezoekers die een kaart bij een van de koorzangers of orkestleden hebben, worden verzocht contact met die muzikant op te nemen. We zien u graag op 27 maart 2021!

Anaviem is het koor verbonden aan de Protestantse wijkgemeente de Regenboog in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer. Een 40-tal vaste koorzangers en diverse projectleden, studeren elke zondagavond onder leiding van Dorien Maalcke. Op dit moment staat alles in het teken de stemgroepen zo mooi mogelijk te krijgen voor de uitvoering van : Met passie naar Pasen.

Janneke Tanja (Behind the Story) is een professioneel verhalenverteller die al sinds haar 6e in Zoetermeer woont. Ze vertelt verhalen voor jong en oud op veel uiteenlopende plekken, en geeft trainingen in vertel- en presentatietechnieken.

Harmonieorkest Zoetermeer bestaan uit ruim 25 muzikanten met een gevarieerde bezetting van hout- en koperinstrumenten. Het orkest staat onder leiding van Jurgen van Groningen Schinkel. Elke dinsdagavond wordt gerepeteerd in de Music Dome te Zoetermeer, om de unieke muziekarrangementen zo mooi mogelijk te laten klinken.

Meer van Harmonie Orkest Zoetermeer

Met passie naar Pasen verplaatst!

Het concert "met passie naar Pasen" is verplaatst naar 2021! Dit i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19/Corona virus. Alle bezoekers die een kaartje via de

Zomeravondconcerten 2020

Na het succes van de afgelopen jaren is Harmonie Orkest Zoetermeer ook deze zomer weer van plan om de wijken en parken in te