Een bijzonder concert

Het gaat goed met Harmonie Orkest Zoetermeer! Na een fijn Italiaans concert in het voorjaar en een zomer vol succesvolle buitenconcerten, kun je wel zeggen dat het orkest en haar muzikanten ‘on fire‘ zijn. Op zaterdagavond 2 november a.s. gaat het harmonie orkest aan iedereen laten horen hoe deze positieve energie muzikaal tot uiting komen. Tijdens een spectaculair en bijzonder concert in het CKC Theater in Zoetermeer speelt het orkest een selectie bijzondere muziekstukken. Met vurige Spaanse passie, verzengende Arabische hitte en vuurspuwende draken toont het leukste en gezelligste orkest van Zoetermeer haar kwaliteiten!

Kom luisteren! Het concert start om 20:15 uur en een toegangskaart kost € 10,- Kaarten reserveren kan via het bestelformulier op deze pagina. Betaling van de kaarten kan uitsluitend contant bij binnenkomst in het theater.

Het adres van het CKC Theater is Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Harmonie Orkest Zoetermeer via: info@harmonieorkestzoetermeer.nl

Kaarten bestellen

Ik betaal de kaarten die ik via de website reserveer contant aan de zaal op de avond van het concert.